Lelkizés

Engem egyszer lehet megsérteni, de azt el is várom. Gyermetegen - amennyire csak lehet! Ha véletlenül ide tévednél, akkor sem olvasd el! Nem neked szól, meg hozzászólni sem tudsz. Ez maga a pusztába kiáltott szó.

Friss topikok

Linkblog

Kamionstop

2008.09.22. 14:45 - Kim Nyivak

A munkám legszarabb része a fuvarszervezés. Nem is az érdemi része: a papírok kiállítása vagy a rakodási terv, hanem a várakozás.

Mivel sajnos nem vezetek targoncát, függök a targoncástól. Ha az ő munkaidején kívül fut be az autó, akkor könyörögni kell a raktárosnak, adjon már kölcsön egy embert. Úgyhogy ez már kettős függés. De az alap, az maga a kamionsofőr. Tőle függ minden. Ha ő időben jön, és tudja, hol kell jelentkeznie stb. , akkor minden rendben van. De ha nem, akkor kész...

Ma is ez történt. Horvátországba ment volna ki egy kocsi, de még most sincs itt. Senki sem tud róla semmit. Még most sem.

Ilyenhez még nem volt balszerencsém.

Na, mindegy, ez a legszarabb ebben az egészben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása