Lelkizés

Engem egyszer lehet megsérteni, de azt el is várom. Gyermetegen - amennyire csak lehet! Ha véletlenül ide tévednél, akkor sem olvasd el! Nem neked szól, meg hozzászólni sem tudsz. Ez maga a pusztába kiáltott szó.

Friss topikok

Linkblog

Nem is voltam itt!

2008.09.15. 09:06 - Kim Nyivak

Nagyon szeretem, amikor olyanért vonnak felelősségre, amiről nem tehetek, itt sem voltam akkor. A bőrgyógyásznál voltam, a kolléganőm vevőjéről van szó ráadásul.

Mindent mi csinálunk. Nem mondom, főnéni nem dolgozik, de akkor is. Nem a mi felelősségünk, ha a tisztelt vevő azt sem tudja, mit akar.

Persze a mélybeli trollok problémáznak. Csak nehogy megerőltesse magát még az üzemben valaki. Annyira utálom ezt a hozzáállást. Mi itt fönt hajtunk, hogy minden simán menjen, ezeknek meg soha semmi sem jó. Persze amikor ők hibáznak, akkor is ők ordítoznak. ilyen fotgalom mellett egy ekkora rekalmáció taccsra teszi a céget. Itt cidrizhetek, hogy bár bent ülünk egész nap, akár van meló, akár nincs, lesz-e a fizetés október elején.

Nagy örömünkre befutott az igazgató úr (aki, ugyebár, egy szent!) is. Így 9 tájban lassan akár el is kezdhetnek dolgozni. Jó ki mítoszt épített ki maga körül: ő az, aki örökké dolgozik. Pedig valójában egy lassú, öreg, koncentrációra képtelen fickó, aki sok időt tölt a munkahelyén, ám ebből a hasznos az igen csekély.

Jó hétnek nézünk elébe. Sok hülye kiszállítás; ahogy hallom, műszaki hiba is van... Isteni lesz, már előre élvezem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása