Lelkizés

Engem egyszer lehet megsérteni, de azt el is várom. Gyermetegen - amennyire csak lehet! Ha véletlenül ide tévednél, akkor sem olvasd el! Nem neked szól, meg hozzászólni sem tudsz. Ez maga a pusztába kiáltott szó.

Friss topikok

Linkblog

Hülye bőrgyógyász!

2008.09.14. 04:57 - Kim Nyivak

Elmentem egy orvoshoz, hogy segítsen. De nem segít. Megint várhatok, gyógyszert szedhetek, aztán mehetek vissza, hogy akkor majd talán... Mindezért 4000-et fizettem. Örvendek a találékonyságukért.

Nagyon utálok orvoshoz menni. Annyiszor megaláztak már. Annyira fogalmuk sincs semmiről. Kurva okosnak gondolják magukat, de szart se tudnak.

Amiből az ember maga is meggyógyul, ahhoz nem kell orvos. Amiből meg nem, ott az orvos sem tud segíteni. Aztán vannak ezek az esetek, de itt se bír, mert okoskodik, hogy csúnya, meg mittomén. Közben csak kétszer akar kaszálni.

Utálok másra rászorulni. Remélem, nem érem meg azt a kort. (Amúgy se lenne kire.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása